Prologic Fulcrum RMX Pro Bite Alarm elektromos kapásjelző rengeteg funkcióval, kifejezetten profi horgászok számára tervezve.

Elegáns retro stílusú, mágneses görgőkerekes kapásjelző rengeteg extra funkcióval és innovatív megoldással, amely 3 év fejlesztés eredményeként vált tökéletessé. A LED-ek színe állítható, összesen 6 különböző lehetőségből választhatunk (piros, zöld, kék, sárga, lila és fehér). A Pro-Sync megoldásnak hála ha egyszer párosítottuk a kapásjelzőket és a vevőt, utána már automatikusan szinkronizálni tudja a korábbi beállításokat, így a hangjelzést és színt elég egyszer beállítani. A három állású kapcsoló lehetőséget ad teljes némításra is, ha a helyzet úgy kívánja. A némítás funkció bekapcsolásával a kapásjelzőn automatikusan bekapcsol az éjjeli fény, amely lehetővé teszi, hogy sötétben teljes csöndben és a nagyobb lámpák felkapcsolása nélkül tudjuk beállítani az orsót, zsinórt. Az éjszakai fények a teljes fényerő 30%-án működnek, így kímélik az akkumulátort is. A Bite-Tec funkció automatikusan kikapcsolja az éjszaki fényt, amikor kapásunk van. A Fulcrum RMX kapásjelző DSR technológiát alkalmaz, azaz a digitálisan szinkronizált nagyméretű mágneses görgők az érzékenység sokkal szélesebb spektrumát biztosítják, miközben segítenek kiküszöbölni a zavaró tényezőket. Ezáltal csökkenthető a tévesen érzékelt kapások száma, amelyeket a szél, vagy a vízben úszó növények okoznak.
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. cetelem_hu