Savage Gear Coast Trek Sandal

NEW
Stock: Out of stock
Savage Gear Coast Trek Sandal
Savage Gear Coast Trek Sandal
Savage Gear Coast Trek Sandal
Savage Gear Coast Trek Sandal
Amikor felmelegszik az időjárás, kísértést érezhetsz, hogy mezítláb vagy akár szandálban horgásznál a parton. Mentsd meg a lábaidat - maradj hűvös, de őrizd meg a védelmet és tapadást a Savage Gear Coast Trek szandáloknak köszönhetően. Ezek a magas teljesítményű horgászszandálok kényelmes stabilitást nyújtanak, miközben hűvösen tartanak, amikor a hőség tombol. Puha és rugalmas anyagból készülnek a felső részen, ami kiváló érzetet biztosít. A szandálok antiszilikon talppal, oldalt elhelyezett hálós szellőzőnyílásokkal rendelkeznek, hogy megakadályozzák a kavicsok bejutását. Emellett állítható hátsó részük is van, ami biztosítja a szoros illeszkedést. Soha többé nem akarsz nyáron szandál nélkül horgászni.
26 800 Ft
Bonus point : 536 Ft
Out of stock
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Credit calculator
If you are purchasing the item by instalment, place it in your basket and then selectCetelem Online Áruhitel as your payment method.
[Unas_shop_company_name] Magyar Cetelem Bank Zrt. Credit intermediary, the Bank reserves the right to of determining the necessary documents for analizing creditworthiness, and credit approval. The Bank is submitted to the Code of Conduct financial institutions.
Details
Info
Opinions
Details
• Lélegző, puha és rugalmas anyag
• Anti-slip talp
• A sarok lehajtható a könnyű hozzáférés érdekében
• Hálós szellőzés
• Állítható pánt a hátsó részen
Info
Márka
Savage Gear
Stock
Out of stock
Article No.
1611190
Product status
NEW    
Opinions
barion_com cetelem_hu