Carp Academy SpaceX Rod Pod

Stock: Out of stock
Carp Academy SpaceX Rod Pod
A SpaceX gyakorlatilag a pontyhorgászok minden igényét kielégíti, amit egy ilyen kiegészítőtől elvárni lehet! Legnagyobb előnye, hogy a lábait középre, illetve teljesen széthúzva is be lehet állítani. Ezt eddig csak a százezres kategóriájú rod podok tudták ilyen stabilitás mellett nyújtani. A nagy átmérőjű húzott alumínium profil masszív kinézetet kölcsönöz és ugyancsak növeli az extrém stabilitást. Elegáns fekete színe tökéletesen illeszkedik a modern pontyhorgászat trendjébe. Sokoldalú állíthatóságának köszönhetően olyan helyeken is fel tudjuk állítani ahol eddig csak nagy nehézségek árán lehetett elhelyezkedni. További nagy előnye, hogy egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, valamint szétszedhető, ezért nem megy el sok idő a felállításával.
59 990 Ft
Bonus point : 1 200 Ft
Out of stock
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Credit calculator
If you are purchasing the item by instalment, place it in your basket and then selectCetelem Online Áruhitel as your payment method.
[Unas_shop_company_name] Magyar Cetelem Bank Zrt. Credit intermediary, the Bank reserves the right to of determining the necessary documents for analizing creditworthiness, and credit approval. The Bank is submitted to the Code of Conduct financial institutions.
Details
Info
Opinions
Details
- Extra nagyméretű kivitel
- Hossza: 90-145 cm
- Kereszttartó szélessége: 70 cm
- Lábak hossza: 77-180 cm (elől), 45-90 cm (hátul)
- 3 botos kereszttartó
- Erősített váz húzott alumínium profilból
- Állítható vázhosszúság
- Teleszkópos lábak
- Állítható kereszttartó magasság
- Tartozék párnázott hordtáska
Info
Márka
Carp Academy
Stock
Out of stock
Article No.
6131-002
Weight
4 kg/db
Opinions
barion_com cetelem_hu