Működésünk

Kérjük, a megrendelt csomagokat, termékeket, ha szeretnék lemondani azt minél korábban tegyék meg. Általában 2 napos szállítási idővel dolgozunk, de van, hogy a rendelés napján is tudjuk küldeni a csomagokat, ami másnapra meg is érkezik.
Amint átadtuk a futárcégnek a csomagot, már nem áll módunkban azt törölni, visszafordítani.
A futárnál visszautasított csomagok visszaérkezése után keletkezik egy költség, amit a megrendelőnek kell kifizetnie.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a megrendelés leadásával egyidőben az ide tartozó jogszabály kimondja: "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére! Ennek értelmében mi, a webáruház kötelesek vagyunk a rendelést elküldeni, a vásárló, vagy megrendelő pedig ki kell fizesse azt!
Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos - (nálunk 30 napos, indoklás nélküli) elállási joggal, (a csomag kézbesítési napjától számítva) úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül, hiszen ez alól a webáruház sem mentesül semmilyen körülmények között sem!
A megrendelését a +36302274112-es telefonszámon, ill. az info@carpverzum.hu címen írásban is lemondhatja, a termék feladása előtt!

Minden feladott csomag után a Foxpost, ill GLS szállítási és visszakézbesítési díjat számol fel, amit ki kell fizetni. Minden át nem vett csomag után ezért, amennyiben a Vásárló nem állt el a szerződéstől, az oda és visszaküldés díja után kötbérként díjbekérő számlát állítunk ki. Ennek összege 4000 Ft.
Erre azért van szükség mert a vállalkozásunknak meg nem térített költsége keletkezik, ez a munkadíjból, csomagolási anyagból és az előbb említett oda és visszakézbesítési díjból tevődik össze.
Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő, minden további költség a megrendelőt terheli!


Elkötelezettek vagyunk a tisztességes kereskedelmi magatartás gyakorlása mellett, így minden felmerülő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, készségesen fogunk segíteni Önnek!

TEL: +36302274112
E-MAIL: info@carpverzum.hu

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. cetelem_hu