Blog

bojli
helikopterszerelék
horgászat
minőségi termékek
pontyhorgászat
végszerelék
Szűrés törlése
Kipróbáltuk – Shimano Power Aero 14000 XTC/XSC

Amikor annak idején a Shimano életre keltette a Power Aero családot, a pozícionálását a zászlóshajó Aero Technium Mgs és az Ultegra Ci4 közé tervezte. Az árszinteket tekintve ez ma sincs máshogy, viszont néhány tulajdonságában, kompaktságban, kinézetben még az abszolút uralkodónak számító Mgs-sel is felveszi a versenyt.

A várva várt dobásélmény a Shimano ULTEGRA XR-rel - Hamarosan Rendelhető!

Carpverzum örömmel jelenti be, hogy hamarosan elérhetővé válik a kiváló minőségű Shimano ULTEGRA XR. Ez az orsó nem csupán egy szokványos hosszú dobású felszerelés; ez egy felejthetetlen élmény, amely a precizitás és minőség tökéletes harmóniáját nyújtja a ponty- és surfhorgászok számára.

Helikopter szerelék: a modern pontyhorgászat titkos fegyvere

A helikopter szerelék egy igen hatékony eszköz a modern pontyhorgászatban, amely nagy mértékben segíthet a fogások számának növelésében.

2021.05.15 22:42
Buszlai Tibor
Buszlai Tibor

Legutóbbi horgásztúránk helyszínéül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében található Székely Őzetanya horgásztavat választottuk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. cetelem_hu