Kedvezményrendszer

2024-től bevezetjük egyedülálló kedvezményrendszerünket, melynek hatására tényleg érdemes törzsvásárlóvá válnod a Carpverzum pontyos világában. Ne költsd máshol a pénzed, spórolj nálunk! ;)

A Carpverzum ”3 csapás az árakra” elnevezésű új kedvezményrendszere páratlan a maga nemében.

Hogyan is áll össze ez az ütős, árfaragó trió?

  1. gösszeg kedvezmény a rendelésedből

Minden listaáras termékből a rendelésed végösszegének megfelelően sávos kedvezményeket kapsz. Ezt minden vásárlónk elérheti, itt csak a kosár végösszege számít.

  • 30.000 - 49.999 Ft összegű rendelés esetén -5% kedvezményt von le automatikusan a rendszer, tehát ebben az esetben pl. 40.000 Ft helyett 38.000 Ft-ot kell majd kifizetned.
  • 50.000 - 199.999 Ft összegű rendelés esetén -10% kedvezményt von le automatikusan a rendszer, tehát ebben az esetben pl. 150.000 Ft helyett 135.000 Ft-ot kell majd kifizetned.
  • 200.000 Ft fölötti rendelések esetén -12% kedvezményt von le automatikusan a rendszer, tehát ebben az esetben pl. 250.000 Ft helyett 220.000 Ft-ot kell majd kifizetned.

Fontos, hogy csak a listaáras termékekre (amelyeknél nem látsz áthúzott eredeti árat és piros akciós ár megjelenést) vonja le a rendszer a kedvezményt. Javasoljuk, hogy ne helyezz a kosárba együtt alapból akciós áru és listaáras terméket, mert a rendszer ilyenkor úgy érzékeli, hogy már akciót adott, így nem vonja majd le a végösszeg kedvezményt.

 

  1. Törzsvásárlói kedvezmény (ÚJ)

Újabb formában háláljuk meg, hogy a Carpverzum-ot választod. Amennyiben bizonyos összeghatárt elköltesz az áruházunkban, úgy örök érvényű kedvezményben részesülsz a pontyhorgászok univerzumában. Ehhez a kedvezménytípushoz fontos, hogy regisztrálj, mert a profilod alatt fognak gyűlni a kedvezményhez szükséges vásárlások, azok összegei.

  • Amennyiben a vásárlásaid elérik az 500.000 Ft értéket, a rendszer automatikusan beléptet egy SILVER kedvezményes szintre, ahol ezentúl minden nálunk vásárolt termékből legalább -15% kedvezményben részesülsz.

  • Amennyiben a vásárlásaid elérik az 1.000.000 Ft értéket, a rendszer automatikusan beléptet egy GOLD kedvezményes szintre, ahol ezentúl minden nálunk vásárolt termékből legalább -20% kedvezményben részesülsz.

Természetesen minden esetben a nagyobb kedvezményt írja jóvá a rendszer.

Pl. ha te a gold szinten vagy, de egy alapból -15% kedvezményben lévő terméket szeretnél megvásárolni, akkor a -20% kedvezményed fog életbe lépni.

Fordított irányban, amikor egy termék -30% kedvezményben van, akkor természetesen azon az áron fogsz hozzájutni.

Ez a kedvezmény nem veszti érvényét, csak abban az esetben, ha Te magad mondasz le róla. De miért is tennéd? :D

Javasoljuk, hogy álljatok össze a haverokkal, hozzatok létre egy profilt, és használjátok ki a Carpverzum adta spórolás lehetőségét.

 

  1. Pontgyűjtő rendszer

Minden vásárlásodhoz pontokat kapsz, amelyeket a következő vásárlásodnál Forintként felhasználhatsz, levásárolhatsz. A vásárlásod végösszege után 2%-ot jóváír a rendszer pontok formájában. Ezt bármikor felhasználhatod, vagy gyűjtheted és akár egy terméket is ki tudsz a pontokkal fizetni.

 

Számoljunk egy kicsit! Amíg eléred a silver, vagy gold törzsvásárlói szintet, addig 5-10-12% kedvezményt kapsz a rendeléseid végösszegéből, illetve folyamatosan gyűjtöd a pontokat is. Amint eléred az 1.000.000 Ft-os határt, már legalább 100.000 Ft-ot megspóroltál, és még gyűjtöttél 20.000 Ft-ot pontok formájában is. És ettől a szinttől indul az igazi spórolás, az örök -20%. ;)

 

Szerintünk ezt nem is kell tovább ragoznunk, ez a rendszer magáért beszél és párját ritkítja!

 

Legyen a vásárlás igazi élmény, költs nálunk, spórolj velünk!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. cetelem_hu