D.A.M QUICK 5 SLS 7000 FS 4+1 cs.

Vélemény írása a termékről

D.A.M Quick 5 SLS 7000 FS Nyeletőfékes Long Distance Surf távdobó pontyozó orsó. A DAM SLS orsói az elmúlt évek egyik legsikeresebb DAM pontyozó terméke, egy remekbe szabott nagyméretű távdobó orsó, mely sok technikai finomságot vonultat fel. A DAM gyöngyszeme most megújult. Az ultra lassú dobemelés által sokkal könnyebben és precízebben fáraszthatjuk a nagy pontyokat és ráadásként a visszacsévélt zsinórkép is tökéletes és egyenletes lesz. Így a következő dobás távolsága és pontossága is jobb, mint amit a hagyományos rendszerű orsóknál tapasztaltunk. 4 db rozsdamentes fedett porvédett acélcsapágy, 1 db visszaforgás gátló csapágy, worm-shaft (csigatengelyes) dobemelés, nagy lamellás (Big Pit), mikro-állítható, soklamellás első fék rendszer. Acél főtengely, nagyméretű fém hajtókar. Az orsó futása rendkívül sima, egyenletes, ami a jól megtervezett és kiváló minőségű alapanyagokból gyártott belső alkatrészeknek és a horgászorsó tökéletesen kiegyensúlyozott rotorjának köszönhető. Az orsó külső megjelenése tökéletesen tükrözi az egész orsó minőségét is, mert fenséges, kiemelkedő, minőségi képet nyújt a horgászorsóról. Az orsóhoz jár 1 db fém dob, de további fém pótdob megvásárlására is van lehetőség. Ezzel a parton egyszerűen cserélhetjük a horgászati módszernek vagy horgászható távolságnak megfelelő zsinórral felszerelt dobunkat megszabadulva ez által a hosszú ideig tartó zsinórcserétől. Mert a jó pontyozó orsó kiegészítőiből sosem elég.
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 3 )
2.
2023.05.23 11:05
 - Carpverzum
Carpverzum
2023.05.23 11:05
Kedves József!

Sajnáljuk, hogy problémája van az orsóval. Kérjük vegye fel a kapcsolatot azzal a bolttal, ahol vásárolta a terméket, ők biztos tudnak segíteni.
Nálunk vásárolt termékeknél mi intézzük a garanciális ügyeket. Általában ilyenkor be szoktuk kérni az orsót javításra és megoldódik a probléma.
1.
2023.05.23 09:27
 - Horváth József
Horváth József
2023.05.23 09:27
Gyenge minőségű belső fogaskerekek a második horgászás alkalmából ledarálódtak, pótlását nem tudom hol lehet intèzni.
Aki tud kèrem segítsen,
Tel 06305829320
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. cetelem_hu