Nyereményjáték

A Carpverzum Jézuskája idén is bőkezű lesz, hiszen egy új Iphone 15 készülékkel lepi majd meg a legszerencsésebb vásárlónkat!

Szerezd be nálunk Karácsonyi ajándékod vagy készülj már most a következő szezonra, hisz szuper árú, akciós termékeink, sávos kedvezményünk, pontgyűjtő rendszerünk, ingyenes szállítási díjunk, termékeink után vállalt szinte "örök" garanciánk mellett, most még egy piacvezető Iphone 15 is a Tiéd lehet, 400.000 Ft értékben.

 

Mit kell ehhez tenned? 

- 2023.11.17 és 12.20. között minimum 60.000 Ft értékben kell vásárolnod a Carpverzum webáruházban és így automatikusan részt veszel a 12.20-i élő facebook sorsoláson.

Szerintünk nincs is min gondolkodni, irány a kosár! ;)

 

A játék részletes részvételi feltételeit alább találod.

A Carpverzum Kft. karácsonyi nyereményjátékának részvételi feltételei


A részvételi feltétételeket a Carpverzum Kft. (Székhely: 4515 Kék, Ady Endre u. 45/a.) (a továbbiakban: Szervező) által szervezett karácsonyi nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték) részvételi feltételeit és a sorsolással kapcsolatos szabályait tartalmazza.

A Játékos a részvétellel elfogadja a részvételi feltételeket és a kapcsolódó adatkezelési feltételeket.

1.       A Nyereményjátékra vonatkozó főbb információk

1.1. A Nyereményjáték szervezőjének adatai

Név: Carpverzum Kft.

Székhely: 4515 Kék, Ady Endre u. 45/a

E-mail: info@carpverzum.hu

1.2. A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2023. november 17. 00:00. órától 2023. december 20. 18:00 óráig tart.

  • A Nyereményjátékban részt vevő személyek köre

A Nyereményjátékban minden olyan személy (a továbbiakban: Játékos) részt vesz, aki a www.carpverzum.hu webáruházban legalább 60 000Ft értékben vásárol a nyereményjáték időtartama alatt és a részvétellel a jelen szabályzatban (a továbbiakban: Játékszabályzat) írt valamennyi feltételt elfogadja.

1.4. Kizárás a Nyereményjátékból

A Nyereményjátékból ki vannak zárva a Szervezőnél dolgozó munkatársak, valamint a Nyereményjáték szervezésében részt vevő egyéb 3. személyek dolgozói és mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bek. 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereményével kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyereménye átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A Nyereményjátékból kizárható:

  • aki a Játékszabályzat rendelkezéseit megszegi;
  • aki nem valós vagy harmadik személy adatait adja meg a Nyereményjáték során;
  • azok a Jelentkezések, amelyek a jelen Játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, az adott Játékból automatikusan kizárásra kerülnek.

1.5. A Nyereményjátékban való részvétel feltétele

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos 2023. november 17 ÉS 2023. december 20-a között legalább egy alkalommal a www.carpverzum.hu oldalon bruttó 60 000 Ft. értékben vásároljon. A részvétel feltétele a vásárlás után járó ellenérték kifizetése. A vásárlót a meghatározott értékhatárt elérő vásárlásai külön-külön jogosítja a nyereményjátékban való részvételre.

2.       A nyeremények

A nyereményjáték során a Szervező egy darab Iphone 15-ös készüléket sorsol ki.

A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre nem váltható.

  1. A nyertes kiválasztása

A sorsolása nyereményjáték lezárultakor valósul meg.

A Szervező a sorsolás eredményéről a nyertest e-mailben értesíti és gondoskodik a nyeremény postázásáról.

A Szervező egy alkalommal próbálja meg felvenni a kapcsolatot a nyertes Játékossal. Ha a nyertes Játékos az értesítés ellenére sem veszi át a nyereményt, illetve saját maga nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel, akkor azt a Szervező annak tekinti, hogy a nyertes Játékos lemondott nyereményéről.

  1. Nyereményadó

A nyereményhez adó- illetve járulékfizetési kötelezettség nem kapcsolódik. A kiszállítás költéségét Szervező állja.

  1. Egyéb rendelkezések

A Nyereményjátékban való részvétel tétfizetéshez nem kötött, a Nyereményjáték nem minősül a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerinti szerencséjtéknak.

A Játékos köteles adatai megadása során kellő gondossággal eljárni. A Szervező nem vállal felelősséget az olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a Játékos nem a kellő körültekintéssel járt el a Nyereményjátékban való részvétel során. 

A Szervező minden tőle elvárhatót megtesz a Nyereményjáték tisztaságáért, jelen részvételi feltételek szerinti lefolyásáért. 

A Szervező fenntartja a jogot a Nyereményjáték megszakítására, felfüggesztésére. Amennyiben a Szervező felfüggeszti vagy megszakítja a Nyereményjátékot, erről a hivatalos Facebook oldalán tájékoztatja a Játékosokat.

A Nyereményjátékra a magyar jogszabályok az irányadók és a Nyereményjátékban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

A Szervező jelen szabályzatot a Facebook oldalán közzéteszi. A Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen szabályzatot indokolt esetben módosítsa. A megváltoztatott szabályzatot azonnal közzéteszi az Facebook oldalán, a korábbi szabályzattal azonos helyen és módon.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Játékos részéről a Nyereményjáték szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a Nyereményjátékból. 

A Szervező kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt a Nyereményjáték során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. 

A Szervező nem tartozik felelősséggel a telekommunikációs és informatikai eszközök rendelkezésre állásáért és működéséért vagy harmadik személyek tevékenységéért. 

Jelen játékszabályzat a Szervező székhelyén, előre egyeztetett időpontban papír alapon, írásban is megtekinthető.

2023.11.10.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. cetelem_hu